Jag grundade Sidia Technologies AB under min tid som IT-säkerhetsansvarig på H&M 2008, det var då jag insåg hur stor förbättringspotential det finns inom området och det fick mig att söka efter utmaningar utanför H&M:s globala IT-miljö. Förbättringar avseende säkerhetsarbetet inom IT har vi sedan dess hjälpt IT-företag, myndigheter samt finansiella verksamheter med.
I dagens tekniksamhälle går utvecklingen framåt i en rasande fart och mitt intryck är att säkerhetsarbetet ofta hamnar lite på efterkälken, det är inte ovanligt att transformering och flytt av information sker utan att säkerhetsåtgärder implementerats. Detta är inte helt optimalt då en fungerande säkerhetsstrategi är en viktig grundpelare för alla slags IT-miljöer. 
Vi hjälper företag med IT-säkerhet samt arkitektur i alla miljöer och vi är väldigt intresserade av tekniken som vi tillämpar detta på. Utöver detta så utför vi även konsultuppdrag mer än gärna. Tveka inte att höra av er till oss vid eventuella frågor eller funderingar kring IT.
Väl mött!

Kerim Sidia CEO

Back to Top