Vi erbjuder installationshjälp och setup för Microsoft Office365 samt rådgivning om ni är osäkra på vilken licens som passar just er verksamhet bäst. Kontakta oss för att ta del av våra specialerbjudanden.

Börja med fylla i eventuella frågor som ni har relaterade till Microsoft Office365. Vi kommer efter det att ge er lämpliga förslag anpassade efter er verksamhet och guida er genom alla procedurer. När vi fått en bekräftelse på att ni har gjort köpet av Office365 hos Microsoft är vi redo att ge er assistans vid installation samt teknisk support för Office365.

Vårt installationsstöd för Office365 inkluderar:
Administratör Setup:  Vi går gemensamt igenom med er hur ni ställer in er Office365 miljö via ett webbmöte och visar vad du behöver veta om administratörskonsolen för era valda produkter.
Användarkonfiguration: Vi hjälper er med era användarinställningar för att det ska bli lättare för er att arbeta samt att ni följer praxis för Microsoft Office 365. Vi ger er också förstklassig rådgivning gällande säkerhet samt behörigheter i Microsoft Office 365.
Support: Vi ger dig upp till två timmars fri support för Microsoft Office365 om ni stöter på problem efter er installation
Utöver detta kommer vi att i detalj gå igenom alla de viktiga områden som en Office365-administratör eller användare behöver veta.

Back to Top