Skip to main content

Managed Cloud Services

Med en flexibel approach där vi antingen kommer in och hanterar er befintliga miljö, eller om ni väljer att husera eran molninstans hos oss kan ni vara säkra att ni är i trygga händer. Med många år i nacken som IT-säkerhetsentusiaster brinner vi för molnsäkerhet och förstår vad som krävs för att upprätthålla en säker och modern instans i molnet.

Oavsett tjänstemodell (Infrastructure, Platform, Software-as a Service) är vi övertygade att kunna leverera en tillgänglig, skalbar och säker upplevelse så att ni kan nyttja alla fördelar med molnet.

Läs mer om våra tjänster nedan.

Vad vi erbjuder

Cloud Review

Vi erbjuder riskanalyser på molnmiljöer där vi sitter tillsammans med er och belyser säkerhetshål och förbättringar som kan implementeras för att förhindra intrång och dataförlust.

Azure Virtual Desktop

Allt fler företag övergår till VDI-miljöer och vi hjälper dem att komma igång med sina uppsättningar. En molnbaserad VDI-miljö måste vara säker, och vi erbjuder vägledning från A till Ö.

Managed Services

Vi är en pålitligt partner som kan ta hand om er molnmiljö. Vi tillämpar kundomsorg, rådgivning och säkerhet till ett schyst pris. Vi skräddarsyr även intergrationer till andra SaaS-tjänster som ni nyttjar.

User Awareness Training

Den mänskliga faktorn är oftast den svagaste länken och den attackvektor som utnyttjas (social engineering) av angripare. Förstärk försvaret genom att utbilda och testa era medarbetare mot angreppsförsök.

Låter det som något ni skulle behöva?

Kontakta oss så förklarar vi gärna mer i detalj hur ni kan ta steget för att säkra era molnmiljöer.