Skip to main content

Cloud Review

I samband med den digitala transformeringen till molntjänster är det extra viktigt att förstå säkerhetsriskerna som kan uppstå. Molntjänstleverantören ansvar inte för ert data, utan det är ni som kund som bär ansvaret. Molntjänstleverantören har enbart skyldigheten att att den underliggande infrastrukturen är säker och tillgänglig, oavsett tjänstemodell (Infrastructure, Platform, Software-as a Service).

Våra certifierade konsulter hjälper med denna process, allt från flytt till efterlevnad och allt däremellan. Vi på Sidia Technologies säkerhetsställer att er verksamhet får den omsorg och säkerhetsnivå som den förtjänar. 

Hur det går till

1

Ni tillkallar ett möte där vi besöker er i person och sitter ned tillsammans med er och går igenom eran instans för att identifiera säkerhetsbrister som finns idag.

2

Därefter sammanställer vi resultaten och rekommenderar säkerhetslösningar från molntjänstleverantörer och/eller eventuella fristående aktörer som bemöter era krav.

3

Vi kommer överens om säkerhetsarbetet som ni vill att vi utför på eran molnmiljö så att båda parter är nöjda, och ni kan fullborda era målsättningar.

Låter det som något ni skulle behöva?

Kontakta oss så förklarar vi gärna mer i detalj hur ni kan ta steget för att säkra era molnmiljöer.